+357 25 200 000

Δελτίο Τύπου

Έναρξη συνεργασίας Mediterranean Hospital of Cyprus με Δρ. Majid Kalani

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Σεπτεμβρίου για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον ανδρικό πληθυσμό σχετικά με τους κινδύνους που αντιμετωπίζει από τον καρκίνο του προστάτη.

Μέσα στα πλαίσια της αμοιβαίας προσπάθειας του Παγκύπριου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαιών (ΠΑΣΥΝΜ) και του Mediterranean Hospital of Cyprus για την ανάπτυξη της Νοσηλευτικής επιστήμης στην Κύπρο, τα δύο μέρη συμφωνησαν στην υπογραφή σχετικού μνημονίου συνεργασίας για προώθηση και επαγγελματική ανάπτυξη των μελών του που απασχολούνται στο Νοσηλευτήριο Mediterranean στη Λεμεσό.

Το ΚΛΙΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ του Mediterranean Hospital of Cyprus σε συνέχεια της βελτίωσης των υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης που παρέχει ανακοινώνει την 24ωρη λειτουργία του, 7 μέρες τη βδομάδα.

Στις 16 Μαΐου, 2017έγιναν με απόλυτη επιτυχία οι δύο πρώτες Ρομποτικές επεμβάσεις Γενικής Χειρουργικής στο Mediterranean Hospital of Cyprus.

Πρόκειται για μια επέμβαση Ρομποτικής Θολοπλαστικής κατά NISSEN σε άτομο με βαριάς μορφής Γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης και για Ρομποτική αποκατάσταση ευμεγέθους βουβωνοκήλης σε ασθενή 86 ετών.

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ γιορτάζεται κάθε χρόνο από το 1965 στις 12 ΜΑΙΟΥ, με πρωτοβουλία του Διεθνούς Συμβουλίου Νοσηλευτών (International Council of Nurses – ICN) και αποτελεί την ελάχιστη πράξη τιμής και αναγνώρισης στο έργο και την προσφορά των νοσηλευτών σε όλο τον κόσμο.

Είμαστε ευγνώμονες που έχουμε πετύχει ποσοστό 96.43 % ικανοποίησης των ασθενών και επισκεπτών μας για το έτος 2016, τιμητική βαθμολογία
που δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς τους ασθενείς και τις οικογένειες τους που μας εμπνέουν να κάνουμε ό,τι καλύτερο γι’ αυτούς.

Νότης Ζαννέτος - Γενικός Διευθυντής