Call Now for more information 24/7:

+357 25 200 000

+357 25 200 000

AAμέγεθος κειμένου:

Η Κουζίνα του Mediterranean Hospital έχει αναπτύξει μια διαδικασία σίτισης σύμφωνα με τις κλινικές προδιαγραφές του NHS (National Health Service) όσον αφορά τα τρόφιμα, τα υγρά και τη διατροφική φροντίδα στα νοσοκομεία, καθώς και τα πρότυπα ασφάλειας των τροφίμων του Υπουργείου Υγείας.

Το μενού  καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ιατρικών παθήσεων για να καλύψει τις απαιτήσεις όλων των ασθενών, καθώς και τις ειδικές απαιτήσεις του τμήματος μητρότητας. Επιπρόσθετα, προσφέρονται εξατομικευμένα γεύματα όποτε είναι απαραίτητα, τα οποία συντονίζονται από τον Σεφ και την Επιστήμων Διατροφής του νοσοκομείου.

Τα συγκεκριμένα διαιτολόγια του Σεφ ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες της ασθένειας ή των παραγόντων κινδύνου που αντιμετωπίζει ο κάθε ασθενής. Αυτό δεν μπορεί να περιλαμβάνει μόνο ειδικές διαιτητικές οδηγίες, αλλά χρειάζεται να λαμβάνει υπόψη και τις γευστικές προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής του κάθε ασθενούς.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα γεύματα είναι πάντα παρασκευασμένα με φρέσκα και αγνά υλικά - δεν χρησιμοποιούνται έτοιμες σούπες, σάλτσες ή πουρέδες.